Асен Блатечки най-накрая проговори за раздялата си с Диляна Попова.Нямам жена

...
Асен Блатечки най-накрая проговори за раздялата си с Диляна Попова.Нямам жена
Коментари Харесай

Драма! Блатечки изплю камъчето за раздялата с Диляна

Асен Блатечки най-сетне проговори за раздялата си с Диляна Попова.

„ Нямам жена до себе си ”, разгласи артистът, който е категоричен, че този път раздялата сред двамата е дефинитивна и няма никакъв късмет още веднъж да бъдат семейство, макар че имат наследник, който е едвам в първи клас.

„ 3-4 пъти сме се разделяли с Диляна и по-късно сме се събирали още веднъж. Веднъж като се счупи една дамаджана, след това и да лепиш... От две години не сме дружно с Диляна, само че както споделих връзките ни са чудесни ”, споделя Блатечки пред „ Уикенд ”.  

Той е безапелационен, че и с първата си жена има прелестни връзки. Двамата имат щерка, която учи в Лондон. ”Постоянно виждам децата, няма по какъв начин да е другояче. Дъщеря ми учи архитектура в Лондон, само че когато е в България, всеки ден сме дружно. Със сина ми също се виждам непрестанно ”, твърди артистът, който не изключва опцията да има още деца.

Той отхвърля връзката му с манекенката да се е разпаднала поради любовни чатове с по-млади дами и дефинира изявленията като неуместни. ”Причината да не сме дружно е напълно друга, а и двамата сме разграничени от доста време, а не неотдавна ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР